Push-Pull system

 

Ta kontroll över svets- och skärningsrök

 
Har er anläggning problem med stora moln av rök som ackumuleras över metallbearbetningsområdet? Om så är fallet har vi en beprövad lösning som eliminerar röken som dröjer sig kvar ovanför verkstadsgolvet. Våra push-pull-system är beprövade och effektiva system som har installerats i tillverkningsanläggningar i toppklass runt om i världen. Push-pull-system kan utgöra ett betydande bidrag för er anläggning och ge er och era medarbetare en renare, hälsosammare och säkrare arbetsmiljö.
 

Egenskaper och fördelar

  • Låg ljudnivå
  • Låga kostnader för ägandet
  • Minskning av fint stoft
  • Kontroll av prestandan
  • Energibesparingar

Lösningar för olika anläggningsplanlösningar

Genom att installera ett push-pull-system i er anläggning skapar ni inte bara en renare, säkrare arbetsmiljö utan sänker även kostnaderna. Då det är ett modulärt system behöver inte hela anläggningen modifieras; specifika arbetszoner kan utses för ny ventilation.

 

Att utforma det rätta systemet för er anläggning

För att konstruera ett effektivt push-pull-system som uppfyller era behov, måste en genomgående inventering av er anläggnings layout och verksamhet göras och utvärderas. Detta omfattar parametrar såsom: applikations-/tillverkningsprocesser, operatörsprocedurer, befintlig ventilation och luftrörelser, total volym och allmän konstruktion av verkstaden samt ev. hinder.

  

Kontakta oss idag för att ta reda på vilket system som är rätt för er.
 

 

Säljkontor

Contact us

 

Ladda ner

Broschyr

 

Relateread länkar

Referenser svetsrök

 
/Default.aspx?ID=18962