Plymovent Academy

improving indoor air quality

Kunskap är nyckeln till service för våra kunder. Därför är det för oss oumbärligt att både anställda och ombud hålls väl informerade om våra produkter, system och tekniska tjänster.

 

Välförsedda faciliteter

Vår Plymovent Academy är baserad i Alkmaar, Nederländerna. Här presenteras våra produkter, systemlösningar och senaste produktutvecklingar på ett professionellt sätt. Våra träningsfaciliteter är väl utrustade och ger våra anställda chansen att arbeta med våra produkter på en högre nivå än det dagliga arbetet kräver.

 

Träningserbjudande

Vid gruppträningar kan våra anställda och ombud utöka sina kunskaper och öva specifika färdigheter, medan de samtidigt delar erfarenheter med sina kollegor. Praktikanter kan följa kurser på en halv, hel eller ett flertal dagar. Här lär de sig mer om våra verksamheter, branschen i allmänhet, tillämpningar och unika egenskaper hos våra produkter, system och tjänster.

 

Vi bjuder över 20 olika träningsmoduler, från tekniska kurser och försäljningsteknik till installations- och underhållsträning. För mer information kan du kontakta Plymovent.

 

Säljkontor

Contact us

 

Om Plymovent

Plymovent bryr sig om luften ni andas. Vi erbjuder produkter, system och tjänster som säkerställer ren luft i er arbetsmiljö, var du än befinner dig i världen.

 
/Default.aspx?ID=18962