MistEliminator

Modulär filtreringsenhet för oljedimma

MistEliminator
MistEliminator
Höjdpunkter

Detta modulära filtreringssystem minskar effektivt bakgrundskoncentrationen av oljedimma i CNC-maskiner och i andra metallbearbetningsprocesser.

Video
Få en offert
Beskrivning

MistEliminator är ett modulärt filtreringssystem som minskar bakgrundskoncentrationen av oljedimma i svarvar eller dedikerade fleroperationsmaskiner under metallbearbetningsprocesser. Beroende på typen av oljedimma, kan man antingen välja ME-3- eller ME-4-serien. Alla filterenheter och filterbanker är modulära och kan skräddarsys efter era behov.

 

Ett extra HEPA-filter rekommenderas i händelse av återcirkulation. Återcirkulation säkerställer att dyr uppvärmd eller nedkyld luft stannar inom arbetsplatsens väggar. Detta sparar inte bara energi, det minskar även era uppvärmnings- och ventilationskostnader.

 

Integrerad fläkt

Förutom de fristående stationära enheterna, erbjuder Plymovent även totallösningar. ME-42/F1 och ME-42/F2 innehåller en integrerad utsugsfläkt ovanpå standardfilterenheten. Huvudfördelen med en inbyggd fläkt är att det inte finns något behov av kanaler.

 


 

Egenskaper och fördelar
  • Efterlever standarder för hälsa och säkerhet
  • Minimerar hälsoriskerna på arbetsplatsen
  • Säker arbetsmiljö
  • Förbättrad produktivitet
  • Reducerade underhålls-/driftskostnader
  • Energisparande; i händelse av återcirkulation
Rekommenderas för

Applikationer där oljedimma eller oljerök uppstår när skärvätskor används för att antingen kyla metallarbetsstycken eller smörja delar och verktyg under metallbearbetningsprocessen. Skärvätska är ett universellt begrepp och det används som kylvätska eller smörjmedel.

Referenser
90873

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement