Personuppgiftsskydd

Plymovent integritetspolicy

Plymovent Group (handelskammarens registreringsnummer 37120476) och dess dotterbolag (nedan kallade "Plymovent") behandlar företags- och personuppgifter i bland annat sina olika webbplatser och onlinebutiker. Plymovent behandlar också kunddata relaterade till sina affärsprocesser som förfrågningar, leveranser etc.

Plymovent uppfyller kraven i Allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) vid behandling av personuppgifter. I denna integritetspolicy förklarar vi varför vi samlar in personuppgifter, vad vi gör med dem, hur länge vi lagrar dem och vem vi kan dela dem med. Plymovent garanterar alltid att vi behandlar dina personuppgifter som konfidentiella.

 

Varför samlar vi in ​​personuppgifter och vad gör vi med dem?

Vi samlar in, lagrar och använder kunddata när du köper våra produkter eller tjänster eller svarar på en ledig tjänst. Vi måste kunna leverera produkterna och/eller tjänsterna. Vi behöver också kunddata för att skicka information om tjänster eller ansökningar till lediga tjänster, och av ekonomiska och avtalsenliga skäl.

Vi samlar in, lagrar och använder kontaktuppgifter för marknadsföring, exempelvis nyhetsbrev, för att ge information om nya tjänster/produkter och inbjudningar till våra evenemang.

Vi använder endast personuppgifter som du tillhandahåller direkt till oss inom ramen för den begärda tjänsten, eller om det är uppenbart att de angivna personuppgifterna kommer behandlas av oss.

 

Användning av personuppgifter

Vi använder följande uppgifter för de ändamål som nämns i denna integritetspolicy:

  • Namn och kontaktuppgifter: Vi samlar in för- och efternamn, e-postadress, telefonnummer och andra liknande kontaktuppgifter.

 

Webbplats/onlinebutik

Användning av blanketter

På denna webbplats används blanketter för följande ändamål:

  • Kontaktblankett; för- och efternamn, e-postadress, land och andra valfria kontaktuppgifter.

Därmed lagras dina personuppgifter och vi kan kontakta dig via e-post och/eller telefon för kommersiella ändamål. Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att kontakta oss. Eller klicka på knappen "unsubscribe" i våra nyhetsbrev.

 

YouTube

Vår webbplats använder plugins från YouTube på vissa sidor. Om du besöker en sida där vi har inkluderat en av dina YouTube-videoklipp kan YouTube spåra spelning av dessa videoklipp. Om du inte vill ha att så sker, vänligen logga först ut från YouTube.

 

Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats innehåller länkar till webbplatser från våra partners och andra webbplatser, till exempel sociala medier. Vi kan inte hållas ansvariga för innehållet på dessa webbplatser. Vi rekommenderar därför att du läser integritetspolicyn på dessa webbplatser.

 

Användning av cookies

Cookies är små filer som lagras på din dator. Dessa filer innehåller uppgifter om ditt besök på webbplatsen. När du besöker vår webbplats för första gången placeras en cookie på din dator. Vid nästa besök kan vi känna igen dig med cookien som placerades under ett tidigare besök. Vi använder uppgifterna från dessa cookies för att registrera ditt surfingbeteende på vår webbplats för att förbättra vår webbplats.

 

Statistik

Vi samlar in statistik från bland annat Google Analytics. Dessa uppgifter inkluderar typ av webbläsare, IP-adress, beteendet på webbplatsen, det använda operativsystemet och domännamnet på webbplatsen som omdirigerade dig till vår webbplats. Vi använder denna statistik för att analysera våra besökares surfingbeteende och för att optimera vår webbplats för våra användare. Statistiken är helt anonym.

Vi samlar också in viss statistik när du läser våra e-postmeddelanden. Detta inkluderar uppgifter om hur många gånger en länk blir klickad i sådana e-postmeddelanden. Dessa uppgifter används för att förbättra våra utskick och/eller för att analysera problem.

Våra distributörer kan logga in på vårt extranät. Vi samlar in och analyserar dessa inloggningsuppgifter.

 

SSL- kryptering

Vår webbplats använder SSL-kryptering av säkerhetsskäl och för att skydda överföringen av konfidentiellt innehåll, till exempel de förfrågningar du skickar till oss. Det betyder att de uppgifter du överför till oss inte kan läsas av tredje part.

 

Personuppgifter

Rätten till åtkomst, rättelse och borttagning av personuppgifter

Som användare av denna webbplats har du rätt att komma åt, rätta till eller ta bort uppgifter vi samlar in om dig. Om du vill se dessa uppgifter, få dem rättade eller ta bort dem, kan du skicka ett e-postmeddelande till info@plymovent.com, med ämne "GDPR".

 

Hur länge lagrar vi personuppgifter?

Plymovent lagrar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att slutföra förfarandena för vilka vi samlade in uppgifterna.

 

Vem delar vi dina personuppgifter med?

Insamlade uppgifter behandlas med stor omsorg. Dina uppgifter kommer inte att säljas till tredje part.

Vi kan vidarebefordra dina kontaktuppgifter till partners som representerar Plymovent för att tillhandahålla den service och de produkter du behöver. Dina personuppgifter kommer också att delas med tjänsteleverantörer från tredje part som Plymovent har ingått avtal med, till exempel transport- och installationsföretag.

Alla våra partners och tredjepartsleverantörer är belägna antingen inom EU och därmed bundna till överensstämmelse med GDPR, eller utanför EU där annat regelverk kan gälla.

 

Ändringar i detta integritetsmeddelande

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i detta integritetsmeddelande. Det är lämpligt att regelbundet konsultera detta integritetsmeddelande för att vara medveten om dessa ändringar.

 

Nederländska dataskyddsmyndigheten

Vi hjälper dig gärna om det finns klagomål om behandlingen av dina personuppgifter. Enligt dataskyddslagstiftningen har du också rätt att lämna ett klagomål till den nederländska dataskyddsmyndigheten om behandling av personuppgifter. Du kan kontakta Nederländska dataskyddsmyndigheten angående detta.

 

Kontakt

Har du frågor om denna integritetspolicy? Vänligen skicka ett e-postmeddelande till:

Plymovent Group
Koraalstraat 9
1812 RK Alkmaar
info@plymovent.com (Ämne: GDPR)

 

Om vår integritetspolicy ändras kan du hitta den senaste versionen på denna sida.

Detta integritetsmeddelande ändrades senast den 13 juli 2018.

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

Acceptera inte cookies Acceptera endast funktionella cookies Acceptera alla cookies