Arbeta på Plymovent

Över hela världen sysselsätter Plymovent över 200 anställda. Kontorsarbetare och ingenjörer; män och kvinnor; direktörer och instruktörer. Tillsammans är vi ett stort, men väl fokuserat team. Vi investerar inte bara kontinuerligt i våra produkter och processer, utan även i kunskaperna hos våra medarbetare. Vi erbjuder personer utmanande befattningar där de kan utnyttja sin begåvning och vi uppmuntrar dem till att ytterligare utveckla sina kunskaper och färdigheter.

Ambitioner

Vi har vuxit kraftigt det senaste decenniet, tack vare de entusiastiska bidragen som våra medarbetare lämnat till vår organisations framgång. Och eftersom vi fortsätter att växa, letar vi alltid efter motiverade, begåvade personer för att stärka vår organisation. Vi vill hemskt gärna bjuda in dig till att dela dina kunskaper och färdigheter med oss och ge dig möjlighet att använda dem inom vår ambitiösa organisation.

Tänk klart - och handla därefter.

Funderar du på att ta nästa steg i karriären? Titta då på våra lediga tjänster och ansök online för det jobb du är intresserad av.

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement