Brandkår i New York installerar ett Plymovent utsugningssystem

Brandkår i New York installerar ett Plymovent utsugningssystem för fordonsavgaser som hälsoskydd för brandsoldater och ambulanspersonal.

01 januari 2015 Brandkåren North Tonawanda Fire Department har bytt ut det befintliga utsugningssystemet mot Plymovents prisbelönade Magnetic Grabber® vid alla sina brandstationer.

Med sitt läge nära Niagarafloden och Eriekanalen behövde North Tonawanda Fire Department ett avgasutsugningssystem som står sig i det ogästvänliga klimatet i västra New York. Därför var produktens hållbarhet och pålitlighet av största vikt för Brandchef Lapham. Efter installation av Plymovents källutsugningssystem för avgaser konstaterar Lapham: "Vi märker vid den dagliga städningen att det inte längre samlas något sot. Så har vi åstadkommit en hälsosammare arbetsomgivning för all vår personal."

 

North Tonawanda Fire Department tjänar en befolkning på över 30.000 invånare i 10.000 bostäder och har diverse brandstationer och specialavdelningar, som nu alla har försetts med Plymovents normmässiga system för undanförsel av avgaser. Fördelarna omfattar bland annat: en hälsosammare arbetsmiljö med avsevärt reducerad utsättning för skadliga avgasångor; en renare arbetsomgivning i stationerna, både för personalen och utrustningen; och bekvämare bruk genom den lättanvända systemanslutningen.

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement