Diluter-PRO och Diluter-GO

Ny: Diluter-PRO och Diluter-GO

12 december 2017 Plymovents nya användarvänliga filterkontrollsystem ControlPro och ControlGo är nu integrerade i det fristående, allmänna filtreringssystemet Diluter.

I dagsläget har Plymovent två typer av Diluter-system, Diluter-PRO och Diluter-GO.

Diluter-PRO är försedd med ControlPro. Denna version har en kontroll med en intuitiv pekskärm som i ett ögonkast visar hur systemet löper, vad systemet gör just nu, kommer att göra härnäst och hur det kan hållas i gott skick. En omfattande och mycket tillgänglig meny gör att systemet enkelt och fullständigt kan anpassas. ControlPro använder ethernet-kommunikation för en bred skala anslutningsmöjligheter. ControlPro är kontrollen som uppfyller den professionella användarens alla behov: Enkelt, Insikt, Ansluten.

Diluter-GO har den integrerade kontrollenheten ControlGo. ControlGo är byggd på samma plattform som ControlPro och har samma egenskaper, men med förinställda konfigurationer för användare med grundläggande behov. Diluter-GO har tryckknappar och signallampor för enkel användning och uppfyller användarens alla grundläggande behov.

Håll känning med ditt filter!

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement