Plymovent - EuroBLECH-mässan

Plymovent presenterar sina högklassiga system vid EuroBLECH-mässan

26 september 2014 Än en gång är Plymovent på plats vid EuroBLECH, världens ledande handelsmässa för bearbetning av metallplåt.

Plymovent presenterar sina produkter och system för utsugning av svets- och skärångor i Hall 12, Stånd A55. EuroBLECH äger rum den 21 – 25 Oktober 2014 vid utställningsområdet i Hannover, Tyskland. Vi står på en förstklassig plats, strax bredvid informationsståndet.

Vid den här mässan kommer Plymovent att visa ett urval ur sitt sortiment. Vår DraftMax Ultra är en arbetsbänk försedd med utsugning och filtrering för slipnings- och svetsarbeten. Med sin automatiska start/stoppanordning och automatiska filterrengöring är denna enhet mycket bekväm att använda.

Vi visar även vår MistEliminator 32. Detta modulära filtreringssystem reducerar bakgrundskoncentrationen av oljedimma i svarvar eller specifika (CNC) maskinkärnor för metallbearbetning.

Naturligtvis visar vi även vårt huvudsortiment med produkter för utsugning vid källan, t.ex. våra utsugningsarmar av plast och metall (KUA, MSA) och den mobila filterenheten MFD.

Vid sidan av de visade produkterna kan vi även informera våra besökare om specialgjorda lösningar för utsugning av svets- och skärångor och våra problemriktade lösningar, såsom SHIELD brandsäkerhetslösningar.

Vår försäljningschef DACH, herr Thomas Maier, kommer att närvara vid mässan under hela utställningsperioden, tillsammans med våra försäljningsombud Dietmar Reen och Matthias.

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement