GoLine: nya sortiment

GoLine; Plymovents spännande nya sortiment produkter på ingångsnivå!

21 oktober 2016 Plymovent har alltid haft ett brett produktsortiment, det enda som saknades var produkter på ingångsnivå som bjuder enkla kvalitetslösningar mot ett överkomligt pris.

I november och december i år kommer Plymovent att lansera sin GoLine; ett helt nytt sortiment av grundprodukter på ingångsnivå. Dessa grundmoduler är nästa steg mot ett komplett sortiment Plymovent-produkter mot skarpa priser, Plymovent-kvalitet som verkligen ger värde för pengarna. Linjen omfattar en mobil enhet, MobileGo, och två väggmonterade enheter, MonoGo och DualGo.

MobileGo

MobileGo är en kompakt och kraftig svetsröksug för sporadiskt bruk. Den är avsedd för svetsprocesser som avger ringa rök och för lättare eller sporadiska svetsverksamheter. Modulen kan enkelt flyttas omkring i verkstaden för att äta röken där det behövs. Svetsröksugen är försedd med ett engångsfilter som kastas efter bruk. MobileGo har W3-markering och kan användas för arbete med stål eller rostfritt stål.

MonoGo och DualGo

MonoGo är en enarmad svetsröksug, idealisk för fasta arbetsstationer. Detta väggmonterade stationära filter levereras med en sugarm och rekommenderas för sporadisk svetsning eller lätta svetsverksamheter såsom TIG-svetsning.

DualGo är en röksug med två utsugningsarmar, båda med en räckvidd upp till fyra meter. DualGo monteras mot väggen och är avsedd för fasta arbetsstationer. DualGo har en extra kraftig fläkt och ett stort filter. Den är konstruerad så att ha båda svetsarmarna kan vara i drift samtidigt.

Både MonoGo och DualGo har en ljudsignal för 'filtret fullt' och ett integrerat gnistfång för extra säkerhet.

GoLine: Där skyddet mot inandning av svetsrök börjar

GoLine-sortimentet från Plymovent är en utmärkt startpunkt för skydd mot inandning av svetsrök. Det består av en rad utsugningsenheter för svetsrök med engångsfilter som fångar och filtrerar svetsrök som uppstår vid lätta eller sporadiska svetsverksamheter. GoLine-linjen omfattar 3 produkttyper: en mobil filtermodul och väggmonterade stationära enheter med en eller två armar.

GoLine är avsedd för svetsprocesser som avger ringa rök eller för verkstäder där endast lätt eller sporadisk svetsning sker. Dessa röksugar kan användas för svetsverksamheter i lätt eller rostfritt stål.

GoLine-produkterna är en utmärkt startpunkt och det ekonomiska alternativet för ett effektivt skydd mot exponering för svetsrök.

 

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement