Pressmeddelanden

Magnetic Grabber BlackArmour

02 juni 2017 Med stolthet introducerar Plymovent sin Magnetic Grabber BlackArmour.

Magnetic Grabber® BlackArmour är ett tillskott till det befintliga sortimentet Magnetic Grabbers; en anordning för undanförsel av fordonsavgaser som med sin koniska utformning, integrerade magneter och självriktande centrering bjuder mycket snabb och enkel anslutning och löskoppling från fordonets avgassystem. Detta munstycke används främst på platser där fordonet är i rörelse inom en stängd lokal, t.ex. en brandstation.

Plymovents Magnetic Grabber® BlackArmour är en hållbar Magnetic Grabber® som tål de mest extrema och aggressiva kemikalier som används vid snöröjning. Vid sidan av denna fördel har vår Magnetic Grabber® BlackArmour en ny look och handkänsla med samma funktionalitet som den befintliga Magnetic Grabber produktlinjen. Samtidigt har det befintliga sortimentet galvaniserade Magnetic Grabber®-produkter utökats till att täcka de vanligaste formaten avgasrör som finns på marknaden idag. Båda finns nu tillgängliga i sex allmänna handelsformat för att täcka alla dina behov inom avgasutsugning.

Fördelarna med Magnetic Grabber® BlackArmour:

  • Högt korrosionsmotstånd
  • Högt slitmotstånd mot mekanisk skada
  • Galvaniskt isolerad, vilket förebygger begynnande korrosion.

Magnetic Grabber® BlackArmour är skyddad mot den ständigt förvärrande korrosionsskadan från dagens vägbehandlingskemikalier, som t.ex. saltlake. Med sitt suveränt hållbara ytlager ger den ett längre systemliv och därmed reducerade totala ägandekostnader. Vår Magnetic Grabber® BlackArmour är den bästa lösningen som finns på marknaden idag!

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement