New extraction arm: T-Flex/CW

Plymovent lanserar en ny utsugsarm: T-Flex/CW

18 maj 2011 Plymovents sortiment av utsugsarmar har fått ett nytt produkttillskott.

T-Flex/CW är en teleskopisk utsugsarm som gör det möjligt för svetsare att utföra "underhandssvetsning" samt "positionssvetsning". Den exakta positioneringen optimerar utsuget av svetsrök vid källan, vilket säkerställer en säker och hälsosam arbetsmiljö.

 

T-Flex/CW använder en friktionsfri balansmekanism. Denna möjliggör ett exakt arbetsläge och dessutom gör den utsugsarmen nästan underhållsfri. Armens vridbara huv gör den användarvänlig och flexibel. Som komplement möjliggör fjäderbalansen snabba rörelser från ett vertikalt till ett horisontellt läge. Med T-Flex/CW kan man arbeta inom en radie på 2,5 m.

 

Eftersom armen tar mycket liten plats är den väldigt lämpligt för alla typer svetsningsaktiviteter i exempelvis utsugshuvar och svetsningsbås. Den innehåller ett väggmonteringsfäste som gör det möjligt att montera den direkt på väggen eller på en pelare. Om den är monterad på pelare kan armen vridas 300° med hjälp av vridgångjärnet.

 

T-Flex/CW är kompatibel och passar Plymovents fristående fläktar och centralfläktar. De fristående fläktarna kan monteras rakt ovanpå armen. Olika alternativ finns för att uppfylla era specifika krav såsom svetskabelsensor (WCS), automatiskt spjäll (AD-200 eller AD-8), luftflödessensor (FlowGuard) och flänsar för luftkanalanslutningar (NCF).

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement