Nyheter från Plymovent vid Metalex

Nyheter från Plymovent vid Metalex

18 november 2016 Vid Metalex i Bangkok kommer Plymovent att visa ett brett sortiment professionella produkter som varierar från mobila och väggmonterade moduler till utsugningsarmar och fläktar.

Här kan du uppleva mervärdet av en renare och hälsosammare arbetsmiljö genom att besöka Plymovents stånd.

 

GoLine

Vid Metalex kommer Plymovent att introducera GoLine på Asia Pacific-marknaden; ett sortiment utsugningsenheter som bjuder effektivt skydd mot exponering för svetsrök i verkstäder med mindre intensivt svetsarbete. GoLine-sortimentet består av 2 typer; en GoLine grundmodell för sporadiska svetsarbeten och GoLineplus för mer industriella arbetsplatser. Inom detta produktsortiment har Plymovent en mobil modul, MobileGo, en väggmonterad modul med 1 sugarm, MonoGo, och en väggmonterad modul med 2 sugarmar, DualGo. Besök Plymovents stånd för att se alla dessa nya modeller!

 

MobilePro

Vid Plymovents stånd visar vi, förutom detta spännande nya sortiment, också andra produkter såsom den professionella självrensande mobila modulen (MobilePro) och den portabla modulen med högt vakuum (PHV) som kan användas överallt, även på platser som är svåråtkomliga för stationära och större mobila moduler.

 

MistEliminator

Förutom lösningar för problem med svetsrök visar Plymovent också sin MistEliminator. Detta modulära filtreringssystem reducerar enkelt och effektivt bakgrundshalten av oljedimma vid CNC-maskiner och andra processer för metallbearbetning.

 

Stånd 6K09

Kom till Metalex i Bangkok, Thailand, och besök Plymovents stånd 6K09 för att uppleva mervärdet av en renare och hälsosammare arbetsmiljö.

 

Om Plymovent

Plymovent är världens ledande leverantör av produkter, system och tjänster för utsugning och filtrering av förorenad inomhusluft. Plymovent erbjuder högklassiga lösningar för att avlägsna svets- och skärångor, slipdamm och oljedimma inom metallindustrin.

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement