Plymovent Canada har flyttat till en ny kontorsbyggnad

Plymovent Canada har flyttat till en ny kontorsbyggnad där företaget har möjlighet att växa ytterligare

31 maj 2021 Vi är mycket glada att våra kollegor vid Industrial Products-divisionen i Kanada flyttade in i den nya kontorsbyggnaden i maj 2021.

Det nya kontoret har gott om plats för våra kontor, ett stort lager och till och med ett showroom som den här divisionsanläggningen inte hade tidigare.

John Mora, VD för Industrial Products NA: ”Den nya anläggningen gör att vi kan ge ännu bättre service till våra trogna kunder och att samarbeta med våra viktiga partners. Den nya anläggningen har mer kontorsyta, och vi har ett större lager där vi får plats med mer produkter så att vi kan korta ner ledtiderna för våra kunder. Vi har också fått en större monteringsanläggning. I den nya anläggningen har vi också plats för ett nytt showroom/utbildningslokaler för lokala kunder och återförsäljare. Vi ser fram emot att fortsätta att ge våra kunder och återförsäljare god service.”

Plymovent North America är indelat i två produktgrupper: Industrial Products och Vehicle Exhaust Extraction. Det nordamerikanska huvudkontoret för produktgruppen ”Exhaust Extraction” kommer att vara kvar i New Jersey. Plymovent North America har ytterligare två kontor i Fairfield, Kalifornien och i Ontario, Kalifornien. Bägge dessa säljer både industriella produkter och avgasutsug.

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement