Pressmeddelanden

Plymovent debuterar med virtuell verklighet och mycket mer vid årets FDIC.

07 april 2017 Plymovent är mycket entusiastiskt över att debutera med ett nytt sätt att uppleva våra avgasutsugningssystem med bruk av virtuell verklighetsteknologi vid FDIC, stånd 5433.

Besökare vid vårt stånd kommer att kunna träda in och känna sig som om de befann sig i maskinhallen vid en brandstation, medan de ser hur lättanvänt och viktigt det är att ha stationen utrustad med ett Plymovent-system för avgasevakuering.

I Plymovents stånd 5443 kan besökaren dessutom lära sig hur man på ett säkert sätt blir av med skräp, ångor och damm i stationen med DraftRescue. DraftRescue, som kombinerar en arbetsbänk med ett utsugningssystem, kan placeras nästan var som helst i en brand- eller ambulansstation, inklusive tvättstugan. Den är lämpad för många ändamål, såsom förberedande rengöring av skyddsutrustning (skräp, befria utryckningskläder från gas), arbete med gasdrivna redskap (ångor) och påfyllnad av kemiska pulversläckare (damm). Utsugningssystemet för undan föroreningar, ångor och torra kemikalier direkt från användarens andningszon.

Plymovent kommer även att visa den senaste innovationen av den prisvinnande Magnetic Grabber® - vår BlackArmour. Besök Plymovents stånd 5443 vid FDIC, Indianapolis, USA (27-29 april) om du vill veta mer!

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement