Plymovent introducerar Plymovent MDB-2/HV Hög Vakuum enhet

Plymovent introducerar Plymovent MDB-2/HV Hög Vakuum enhet

20 april 2020 Vid svetsbrännare utsug är ett effektivt sätt att fånga svetsröken vid källan. Plymovent MDB-2/HV är ett utmärkt och mycket effektivt självrensande svetsrökutsugssystem med en integrerad fläkt med högt vakuum (HV) för anslutning till 6-10st svetsbrännare.

Detta system är perfekt även för tunga, manuella svetsprocesser och långa svetsprocesser. Det höga vakuum, högeffektiva fläkten placerad i en luftkyld, ljudabsorberande låda med som standard en kanalljuddämpare vilket ger en låg ljudnivå. Flexibilitet är nyckeln till MDB-2/HV med inlopp på båda sidor om enheten.

MDB-2/HV har en vanlig gnistfångare (SparkTrap). Den infångade svetsröken passerar genom detta gnistskydd för att skydda filterpatronerna inuti enheten mot gnistor. Två CART-PTFE/10 filterpatroner filtrerar den förorenade luften med en mycket hög effektivitet. Filterpatronernas stora filteryta och struktur säkerställer effektivitet, lågt underhåll och förlängd filterlivslängd. Den filtrerade luften återförs till verkstaden genom utloppet ovanpå fläkten. Eftersom fläkten är i en luftkyld ljudabsorberande låda och MDB-2/HV har som standard en kanalljuddämpare är ljudnivån extremt låg.

Den här enheten kombinerar en solid design, överdimensionerade filerpatroner och en kraftfull fläkt, vilket gör den idealisk för tung industriell användning med tung svetsning.

 

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement