Plymovent launches new website

Plymovent lanserar ny webbplats

04 januari 2011 Idag lanserar Plymovent en ny internationell webbplats. Den nya webbplatsen innehåller information om produkter, system och lösningar från både Plymovent och det tidigare märket Euromate.

Sedan 2006 har både Euromate och Plymovent varit en del av Clean Air Group. Från januari 2011 kommer Clean Air Group att fortsätta sin verksamhet under ett och samma varumärke: Plymovent. Som en konsekvens av detta byter Clean Air Group (ägarbolaget) och Euromate namn till Plymovent och de internationella webbplatserna för Clean Air Group, Euromate och Plymovent har integrerats i en ny Plymovent-webbplats.

 

Utöver att dessa nya webbplatser samlar informationen från Clean Air Groups, Euromates och Plymovents tidigare webbplatser, har webbplatsarkitekturen förbättrats. Den nya grafiken ger webbplatsen ett fräscht utseende och dess dynamiska konstruktion ger en fullödigare besökarupplevelse.

 

Den nya internationella webbplatsen är nu tillgänglig på engelska och kommer inom kort att finnas även på andra språk. Under året kommer det nya webbplatskonceptet från Plymovent att implementeras som landsspecifika webbplatser för alla dotterbolag i koncernen.

 

Vi hoppas ni ska trivas med att upptäcka vår nya webbplats.

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement