Plymovent på mässan Schweissen & Schneiden

Plymovent presenterar sina högklassiga system på mässan Schweissen & Schneiden

08 juli 2013 Plymovent ställer ut på Schweissen & Schneiden i Essen Tyskland, världens största mässa för svetsning och skärande bearbetning.

Plymovent presenterar sina produkter och system för utsugning av svets- och skärångor i Hall 1.0, Monter D143.

 

Systemlösningar

På denna mässa fokuserar Plymovent särskilt på sina systemlösningar, såsom systemet Diluter för allmän ventilation och filtrering. Diluter-systemet har utvecklats för att kontrollera svets- och skärångor i alla arbetsmiljöer genom att blanda dem med ren luft. Detta säkerställer att ditt företag inte överskrider de lagliga gränsvärdena för koncentrationen av svetsångor i verkstaden.

 

Vidare visar vi våra SHIELD brandsäkerhetslösningar. Dessa lösningar har utvecklats för att minimera risken för brand i ditt utsugs- och filtreringssystem för svetsångor. Filterbränder kan ha många orsaker, från oljiga svetsångor till för mycket gnistbildning och svetssprut. Bristande underhåll är också en faktor. Plymovent är där för att berätta allt om detta!

 

Naturligtvis visar vi även vårt huvudsortiment med produkter för utsugning vid källan, t.ex. våra utsugningsarmar av plast och metall och vårt kompakta DraftMax utsugsbord med sug både neråt och bakåt. FlexHood, den modulära utsugshuven från Plymovent, förblir den perfekta lösningen för (rörliga) svetsrobotar och laserskärbord och visas också på Schweissen & Schneiden.

 

Huib van den Berg, Vice President Business Unit Industrial Products: ”Tiden är inne för att utmärka sig inom den här branschen. Vi har mer än 35 års erfarenhet och vet exakt vad svetsare behöver: en ren, säker och hälsosam arbetsmiljö. Vi finns där för att få det hända! Den här gången fokuserar vi oss på våra skräddarsydda lösningar. Plymovent är inte bara ett företag som säljer produkter. Vi erbjuder professionella systemlösningar och rådgivning, vi konstruerar, installerar, utbildar och instruerar den lokala underhållspersonalen.” Han fortsätter: “Miljövänligt är inte bara ett modeord, smarta styrsystem kan kraftigt reducera miljöpåverkan, spara ström och är kostnadseffektiva. I Essen vill vi verkligen visa vad vi har att erbjuda, eftersom det är mycket mer än bara utsugning och filtrering!”

 

Presentationer på plats

vVarje dag ger våra Account Managers en rad presentationer för att förklara vårt sätt att arbeta och demonstrera våra produkter och system. Glöm inte att besöka oss, det senaste presentationsschemat kan erhållas vid vår monter.

 

Schweissen & Schneiden        Plymovent
16-21 september 2013           Hall 1.0
Essen, Tyskland                      Monter D143

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement