Plymovent receives ‘A’ rating from key partner

Plymovent får högsta betyg av viktig partner

01 oktober 2012 Plymovent erhöll den högsta utmärkelsen som en leverantör kan uppnå, betyget ’A’. Detta innebär att Plymovent över hela linjen har gjort framsteg som företag.

Många organisationer ger varje kvartal betyg som bedömning för sina leverantörer. Alla organisationer föredrar självfallet att samarbeta med en professionell leverantör med utmärkelsen ’A’. Därför är Plymovent mycket stolt över att ha erhållit detta betyg av en viktig partner.

 

Organisationer som arbetar med olika leverantörer använder ofta betygsuppgifter till att bedöma hur en viss leverantör presterar. Dessa betyg kan betraktas som en evaluering per kvartal för att erhålla bättre kvalitet, leverans, responstid och flexibilitet.

 

Gerard Ekhart, Vicepresident Leveranskedja, reagerar entusiastiskt: ”Våra kunder är mycket viktiga för oss. Som professionellt företag vill vi följa upp varje begäran och reagera snabbt på alla frågor. Ett av våra huvudmål är att hålla våra kunder nöjda. Därför strävar vi ständigt efter att förbättra våra processer för ett optimalt arbetsresultat. Att erhålla betyget ’A’ från en av våra viktigaste partners är inte bara goda nyheter, det är fantastiskt och mycket tillfredsställand! Som en av marknadsledarna inom vår expertis i metallbearbetningsbranschen innebär detta ett verkligt lyft för oss. Vi kommer nu – naturligtvis - att sträva efter att bibehålla detta ’A’-betyg!”

 

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement