Presentation av WallPro

Nyhet! WallPro, den självrengörande väggmonterade enheten för svetsare!

07 juni 2018 Vi är stolta över att presentera WallPro utsugningsenhet för svetsångor med automatiskt filterrengöringssystem. Denna enhet är utformad med yrkessvetsaren i åtanke.

WallPro är lämpad för många olika applikationer för svetsångor och damm. Ett unikt dammfritt underhållskoncept ger en säker arbetsmiljö för alla: svetsaren, den omedelbara omgivningen samt underhållsteknikern.

WallPro kan användas med en eller två utsugsarmar och har en speciell PowerPlus-modell för förhållanden med mycket ånga. WallPro PowerPlus har en utsugskapacitet på minst 1800 m³/tim jämfört med 1000 m³/h på standardnivån, och är särskilt lämpad för applikationer med en mycket hög produktion av ånga eller damm, som automatisk svetsning, svetsning med hög strömstyrka och bågsvetsning med fylld tråd.

WallPro är byggd enligt de senaste rönen inom rengöringsbar filterteknik och uppfyller SS-EN ISO 15012-1:2013, svetsklass W3.WallPro är det senaste tillskottet i den omfattande produktfamiljen plug & play utsugningsenheter för svetsångor, en familj som är enkel att montera med flera prisvärda filterenheter. Denna nya WallPro är avsedd att användas av svetsare vid dagligt och kontinuerligt arbete.

Peter van Aken, Vice President Marketing & Sales på Plymovent: ”Vi är mycket stolta över att presentera WallPro, utvecklad utifrån decenniers erfarenhet inom marknaden för utsugning av svetsångor! Forskning, design och konstruktion har gjorts internt och vi är övertygade om att denna filterenhet kommer att bli en fantastisk framgång! Tillsammans med vår bästsäljande KUA-utsugsarm, är detta den bästa möjliga kombinationen på marknaden. Det är ett fantastiskt tillskott till vårt befintliga produktsortiment.”

WallPro filterenheter finns att köpa från och med augusti 2018!

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement