Supply chain restructuring plans of Plymovent Group

Plymovent omstrukturerar

01 september 2011 I januari 2011 inledde Plymovent en omfattande granskning av den totala leveranskedjan inom företaget, vilket har lett till ett förslag för omstrukturering.

Behovet av att omstrukturera vår leveranskedja är baserat på kundernas behov och företagets tillväxtambition som kräver ett tydligt fokus på vår kärnverksamhet.

 

Förslaget innebär att vi ska konsolidera våra europeiska tillverkningsenheter till endast ett ställe, Alkmaar (Holland) och expandera vår tillverkningsenhet i Nordamerika för att förstärka våra tillväxtambitioner för de kommande åren.

 

Fackliga förhandlingar kommer att inledas gällande det föreslagna omstruktureringsprogrammet, vilket som en följd kommer leda till att produktionsanläggningen i Lycksele stängs juni 2013. Den föreslagna nedläggningen är resultatet av omfattande och noggranna analyser.

 

Vi vill poängtera att Försäljnings- och Serviceverksamheten i Sverige inte är berörd av det föreslagna omstruktureringsprogrammet.

Plymovent ser fram emot att fortsätta den framgångsrika affärsrelation vi har. Om ni har några frågor, tveka inte att kontakta oss.

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement