Tacoma FD visar betydelsen av att använda Plymovents utsugssystem

TV-serien Tacoma FD informerar om betydelsen av att ha ett utsugssystem för fordonsavgaser från Plymovent

22 februari 2021 Plymovents utsugssystem för fordonsavgaser har använts vid inspelningarna av alla tre säsonger av TV-serien Tacoma FD och inspelningsteamet delar gärna med sig av sina positiva erfarenheter av samarbetet.

Plymovents system har använts i mer än 45 år för att skydda brandmän mot hälsofarliga avgaser i brandstationer. Som världsledande leverantör av system för utsug av fordonsavgaser för anläggningar som används av räddningstjänst och brandkårer, är det något som vi som företag tar på allvar – att skydda de som skyddar oss. Så för oss var det naturligt att inte bara skydda skådespelarna som spelar brandmännen i Tacoma FD utan också resten av inspelningsteamet!

Två av seriens huvudrollsinnehavare diskuterar på ett lättsamt sätt betydelsen av ett utsugssystem från Plymovent och hashtaggen, "Hook Up the Hose”.

Snart släpps säsong 3 av Tacoma FD. Missa inte scenerna när Plymovents gulsvarta utsugssystem spelar huvudrollen!

 

Om Plymovent

Vi har sedan 1975 arbetat med att säkerställa ren luft på arbetsplatser i hela världen, genom utsug för fordonsavgaser och filtreringslösningar för industrin av hög kvalitet. Plymovent är ledande inom skydd av brandmän, ambulanspersonal och andra mot exponering för hälsofarliga fordonsavgaser. Våra system startar och kopplas loss helt automatiskt och de rekommenderas för att fånga upp och leda ut avgaserna i både äldre, befintliga stationer och nya anläggningar.

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement