MobilePro

Självrengörande utsugningsenhet för svetsångor för svetsare

MobilePro
MobilePro
MobilePro
MobilePro
Höjdpunkter

MobilePro är en svetsrökutsug för professionella svetsare som behöver en flexibel lösning. Kan utökas med HEPA-filter och kolfiltersats.

Få en offert
Beskrivning

MobilePro är en utsugningsenhet för svetsångor för svetsare som behöver en flexibel lösning. Plymovents mobila filterenheter är utvecklade för att avlägsna svetsångor direkt på platsen i trånga utrymmen och utrymmen som är svåråtkomliga med fasta utsugningssystem, till exempel mitt i en verkstad eller, tvärtom, i ett avlägset hörn av en anläggning.

Denna stabila mobila enhet har ett ergonomiskt handtag och har fyra hjul, varav två svivelhjul, för att göra den enkel att flytta runt. MobilePro passar många svetsapplikationer som MIG, MAG, TIG, GMAW, FCAW och svetsning med pinnelektrod.

Naturligtvis kan Plymovents utsugsarmar, 3 eller 4 meter KUA och EconomyArm, monteras på MobilePro för att nå önskad räckvidd.

 

SilentFlowTM kanalfri ljuddämpare

MobilePro har en integrerad fläkt, placerad i ett SilentFlowTM ljudabsorberande hölje. SilentFlowTM reducerar fläktens mekaniska buller och luftsuset med en innovativ luftflödesväg, akustiska paneler och ett specialdesignat utlopp.

 

Ram-AirTM låga driftskostnader

MobilePro använder en Ram-AirTM pulsförstärkare, en kraftig komponent av pulsrengöringssystemet som ger en avsevärt effektivare rengöring. I varje filterpatron har en Ram-AirTM pulsförstärkare placerats, som sprider pulsenergin direkt till filtermediet. Resultaten är påfallande: renare filter, lägre tryckfall, lägre förbrukning av tryckluft och energi. Ram-AirTM innebär låga driftskostnader.

 

BiCo filterpatroner varar längre

Filtrets livslängd bestäms inte bara av en effektiv rengöring, utan ännu mer av en stark bindning mellan mediets fibrer. De flesta patroner ger efter när bindningen brister. Detta leder till ett omedelbart tryckfall och ett reducerat luftflöde. Resultatet: dyra filterpatronbyten. Plymovents BiCo-polyesterfilterpatroner är baserade på det senaste inom den toppmoderna bikomponentteknologin. Denna teknik, som använder fiber med olika smältpunkter mellan kärna och yta, garanterar konsekvent kvalitet och styrka, vilket ger en mycket längre patronlivslängd. Plymovents patroner är 100 % polyester och därmed tvättbara.

 

Uppfyller lokala bestämmelser

Plymovent MobilePro självrengörande svetsrökutsug för den professionella svetsaren uppfyller ISO-EN 15012-1: 2013 svetsrökklass W3. För att uppfylla lokala föreskrifter/lagstiftning kan MobilePro utökas med en extra HEPA-filtermodul (filterklassificering H14).

Egenskaper och fördelar
 • Stabila mobila enhet
 • 2 Svivelhjul för enkel förflyttning
 • Utsugarm med räckvidd mellan 2-4 meter
 • Ergonomiskt handtag/verktygshållare
 • SilentFlowTM kanalfri ljuddämpare
 • Ram-AirTM pulsrengöringssystemet
Rekommenderas för
 • Svetsångor direkt på platsen i trånga utrymmen.
 • MIG
 • MAG
 • TIG
 • GMAW
 • FCAW
 • Svetsning med pinnelektrod
90873

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement