Hjälm för skärning- och slipning | Plymovent

Optimalt personligt skydd under skärning och slipning

Hjälm för skärning- och slipning | Plymovent
Hjälm för skärning- och slipning | Plymovent
Höjdpunkter

Plymovent PersonalPro skärning och slipning hjälm är ansluten till en PAPR-enhet och konstruerad för komfort hela dagen.

Få en offert
Beskrivning

Den PersonalPro raden av Plymovent är speciellt utformad för att ge största möjliga skydd mot skärning, slipning och tillhörande luftburna svetsrök och damm. PersonalPro ger optimal användarkomfort, passform och stil. Resulterar i en säkrare och mer produktiv arbetsmiljö.

 

PersonalPro för skärverksamheter

Även för skärverksamheter har PersonalPro-linjen en lämpad produkt. Denna lättvikts sliphjälm väger endast 328 gram, vilket gör den mycket bekväm att bära. Den har ett stort visir och ett ställbart huvudband. Denna sliphjälm ger ansiktsskydd enligt normerna EN 12941:1998 och EN 175 B.

 

PAPR-enhet

Detta friskluftsfilter sörjer för tillförsel av filtrerad frisk luft under skärverksamheterna. Enheten har 2 hastigheter: en standardhastighet på 180 l/min. och en högre hastighet på 220 l/min. Hastigheter är baserade på svetsarens vanor, applikation och miljö. Genom den stora knappen kan motorenheten enkelt kopplas till och från.

Filtret i motorenheten är klassificerat som PRSL TH2 (Reusable Solid and Liquid Particles).

Det laddningsbara litiumbatteriet räcker som standard i 10 timmar och håller totalvikten låg. Som tillval kan en sele fästas vid enheten så att vikten på 1,18 kg fördelas ännu bättre.

PAPR-enheten avger en larmsignal med ljud och ljus när batteriet är nästan tomt, eller om filtret är fullt.

 

Tillbehör

Skär- och sliphjälmarna med friskluftsenhet levereras som standard med luftslang och en stadig förvaringsväska. Vidare finns diverse tillbehör tillgängliga, bl.a. diverse förstoringsglas, sele och förlängningsrem.

Egenskaper och fördelar
  • Stor slipmask
  • PAPR-enhet: PRSL-filtrering
  • 2 luftflöden
  • Lättvikt
Rekommenderas för
  • Skärning
  • Slipning
90873

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement