Stålbyggnation

Byggnader och broar är båda bra exempel på stålbyggnation. Stora projekt som måste uppfylla dagens höga standarder. Stålbyggföretag arbetar ofta med svetsare. Vissa svetsningsaktiviteter äger rum utomhus, på byggarbetsplatsen, men det mesta förbereds inomhus på en metallbearbetningsverkstad.

Utsugssystem av hög kvalitet och effektiva filtreringssystem är därför obligatoriska för att se till att de rättsliga gränserna för svetsning och slipning inte överskrids. Våra produkter suger effektivt ut svetsrök och skyddar både medarbetare och arbetsgivare mot riskerna med svetsrök och (slip)stoft. Detta resulterar i en renare och hälsosammare arbetsmiljö.

Lösningar för svetsröksutsugning

Vi bjuder diverse lösningar för att behärska svetsröken i er verkstad. Med en stegvis plan kan vi tillsammans med er arbeta oss fram till den rätta lösningen. Källutsugning är den mest idealiska lösningen, men inte alltid möjlig med sådana stora arbetsstycken. Därför omfattar Plymovents sortiment också utsugningskåpor som kan isolera en svetsstation eller svetsrobot och genom överbyggnaden föra undan och filtrera svetsröken.

Allmän filtrering

Vidare bjuder vi också skräddarsydda allmänna filtreringssystem. Dessa reducerar bakgrundshalten av svetsrök i fabrikshallen. Plymovent har 2 typer tillgängliga: Diluter-systemet och Push-Pull-systemet. En Diluter är en filtermodul som inte kräver något ledningsnät. Den kan enkelt placeras på en ledig plats i verkstaden och genom att rikta munstyckena kan det önskade luftflödet åstadkommas. Ett Push-Pull-system är det största skräddarsydda filtersystemet. Detta effektiva system skapar ett luftflöde och filtrerar ständigt luften i hallen, varigenom koncentrationen av svetsrök avsevärt reduceras.

Tveka inte att kontakta oss. Vi kommer gärna på besök för att överblicka situationen så att vi kan bjuda er en egen totallösning.

 

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement