ControlPro

Håll känning med ditt filter

ControlPro
ControlPro
ControlPro
Höjdpunkter

ControlPro är det nya filterkontrollsystemet från Plymovent, framtaget med tanke på användaren. ControlPro kan övervaka ditt utsugningssystem automatiskt.

Video
Manuals
Få en offert
Beskrivning

Ett filtersystem ska löpa helautomatiskt och på ett sätt som passar inom användarens specifika arbetssituation. Det är precis vad ControlPro gör, endast när din uppmärksamhet krävs eller om du behöver ingripa får du en signal med tydliga anvisningar.

ControlPro har ett intuitivt gränssnitt med pekskärm som i ett ögonkast visar hur systemet löper, vad systemet gör just nu, kommer att göra härnäst och hur det kan hållas i gott skick. En omfattande, användarvänlig meny sörjer för att systemet enkelt kan anpassas och konfigureras, nu och i framtiden.

 

Enkelt

ControlPro kan övervaka ditt utsugningssystem automatiskt. De omfattande, användarvänliga menyalternativen sörjer för att systemet enkelt kan anpassas och konfigureras - nu och i framtiden.

 

Insikt

Det intuitiva användargränssnittet visar i ett ögonkast hur systemet löper. Åtgärder som kan krävas anges tydligt och med anvisningar om hur ett problem kan lösas steg för steg.

 

Ansluten

ControlPro använder webblänkad kommunikation för en bred skala anslutningsmöjligheter. Det möjliggör support på avstånd och kontroll av flera system via smartmobil, surfplatta och dator.

 

Reducerade driftskostnader

ControlPro har standardfunktioner som tillsammans med fläktkontrollen (Variable Frequency Drive) ger energibesparing, ofta upp till fyrtio procent, och förlänger filterpatronens livslängd.

90873

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement