MER

Den motordrivna avgasrullen för verkstäder för normala och tunga fordon

MER
MER
Höjdpunkter

Motordrivna avgasrullar (MER) är utrustade med en elmotor med högt vridmoment för upprullning av avgasslangen. Vi rekommenderar dessa avgasrullar för användning i lätta och tunga fordonsverkstäder där slangar och munstycken kan vara tunga och traverskranar används.

Ladda ner
Få en offert
Beskrivning

MER är den idealiska lösningen för verkstäder för både lätta och tunga fordon. Oavsett om ni servar lastbilar, bussar eller off-road-fordon är detta rätt val. I verkstäder där det är högt i tak och tunga högtemperatur-slangar är vanliga, ger den robusta styrkan hos MER er alla möjligheter att förvara stora och tunga avgasslangar.

 

Enkelt att använda

Problemfri drift uppnås genom bruk av ett växelmotorbaserat drivsystem som möjliggör maximal lyftkapacitet för att hantera alla avgasslangar och munstycken. Oavsett om du väljer en väggmonterad kontrollenhet, hängkontroller eller t.o.m. radiokontroll, är den motordrivna avgasrullen lättanvänd och möjliggör utsug av hälsovådliga avgaser.

 

Effektivt avgasutsug

Den kraftiga konstruktionen på MER gör att den klarar av alla fordonstillämpningar. Med ordentlig effektmarginal är den byggd för att vara en stabilt fungerande avgasrulle som ni alltid kan räkna med fungerar när ni behöver den. Genom ett antal tillval kan ni bestämma komplexiteten i ert system så att den passar er budget, men ändå alltid ser till att de hälsovådliga avgaserna inte utgör en fara för personer i verkstaden.

Egenskaper och fördelar
  • Enkel att använda
  • Effektivt avgasutsug
90873

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement