MHR | Motordrivna Avgasrullar | Plymovent

Den motordrivna avgasrullen för verkstäder för normala och lätta fordon

MHR | Motordrivna Avgasrullar | Plymovent
MHR | Motordrivna Avgasrullar | Plymovent
Höjdpunkter

Den nykonstruerade motoriserade slangrullen (MHR) är konstruerad för att dra in slangen med hjälp av en elmotor. Vi rekommenderar att använda denna slangrulle i verkstäder för allmänna och lätta fordon där det är lågt i tak och där det finns traverskranar.

Få en offert
Beskrivning

När er verkstad har högt i tak för att inhysa större fordon, behöver ni en avgasrulle som kan rulla upp slangen hela vägen på rullen. Utan slangar som hänger ned kan du också använda annan utrustning i verkstaden såsom kranar och lyftplattformar. Med slangen borta begränsar man även risken för skador på fordon eller personal.

 

Enkel att använda

För att få ett avgasutsugssystem som är krångelfritt att använda finns det ett antal styranordningar. Oavsett om du väljer en väggmonterad kontrollenhet, hängkontroller eller t.o.m. radiokontroll, är den motordrivna avgasrullen lättanvänd och möjliggör utsugning av hälsovådliga avgaser.

 

Effektivt avgasutsug

Oavsett om ni installerar en enstaka avgasrulle med en fläkt eller ett antal avgasrullar med ett styrsystem, erbjuder den motordrivna avgasrullen en effektiv avgaslösning. Genom ett antal tillval kan ni bestämma komplexiteten i ert system så att den passar er budget, men ändå alltid ser till att de hälsovådliga avgaserna inte utgör en fara för personer i verkstaden.

 

Ny motor

Hjärtat i MHR är en ny slags motor, en rörmotor som sitter centralt i slangtrumman. Motorutrymmet i slangrullen är avtätat med en märkt servicelucka, som skyddar de elektriska komponenterna samtidigt som den ger smidig åtkomst för att utföra underhåll. MHR säljs i versioner med 850 and 1050 mm bred trumma och den kan levereras med en extra automatventil.

Egenskaper och fördelar
  • Enkel att använda
  • Effektivt avgasutsug
90873

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement