SER | Fjäderbelastad slangrulle

Ett enkelt sätt att förvara avgasslangen

SER | Fjäderbelastad slangrulle
SER | Fjäderbelastad slangrulle
SER | Fjäderbelastad slangrulle
SER | Fjäderbelastad slangrulle
Höjdpunkter

Fjäderdrivna avgasrullar (SER) är utformade för upprullning av slangen med hjälp av en fjäder. Vi rekommenderar dessa avgasrullar för användning i allmänna fordonsverkstäder där man enkelt kan nå slangarna.

Video
Få en offert
Beskrivning

Fjäderbelastade slangrullar är en beprövad konstruktion och den har funnits länge i olika fordonsverkstäder i hela världen. Plymovent har lyckats förbättra SER ännu mer, i synnerhet genom att ge den större motstånd mot brytskador vilket kan hända om slangen måste dras i sidled. SER-slangrullen är enkel och smidig att använda tack vare den fjäderbalanserade konstruktionen. Det är bara att dra slangen nedåt så att den låser i önskad position. Om du drar igen, dras slangen in till det justerbara ändstoppet.

 

Solid och underhållsfri

Den robusta fjäderpatronen har tillräcklig kraft för slangar på upp till 12,5 m vilket gör att den täcker ett stort arbetsområde. Den avtätade trumman ger mjuk drift och skyddar slangen mot normalt slitage. SER kan monteras antingen på väggen eller i taket. Det finns en version med dubbla fjädrar för tyngre slangar.

 

Effektivt avgasutsug

Oavsett om ni installerar en enstaka avgasrulle med en fläkt eller ett antal avgasrullar med ett styrsystem, erbjuder den fjäderdrivna avgasrullen en effektiv avgaslösning. Genom ett antal tillval kan ni bestämma komplexiteten i ert system så att den passar er budget, men ändå alltid säkerställer att de hälsovådliga avgaserna inte utgör en fara för personer i verkstaden.

Egenskaper och fördelar
  • Solid och underhållsfri
  • Effektivt avgasutsug
Referenser
90873

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement