SER

Ett enkelt sätt att förvara avgasslangen

SER
SER
Höjdpunkter

Fjäderdrivna avgasrullar (SER) är utformade för upprullning av slangen med hjälp av en fjäder. Vi rekommenderar dessa avgasrullar för användning i allmänna fordonsverkstäder där man enkelt kan nå slangarna.

Ladda ner
Få en offert
Beskrivning

Den fjäderdrivna avgasrullen har visat sin tillförlitlighet då den har använts i många år i olika fordonsverkstäder överallt i världen. SER-avgasrulle löper smidigt, vilket gör den lättanvänd. Dra bara ned slangen så låser den sig i önskat läge. Dra igen och så rullas slangen upp till det justerbara slangstoppet.

 

Solid och underhållsfri

Den kraftiga fjäderkassetten har kraft nog för slanglängd upp till 10 meter, vilket därmed täcker ett stort operativt område. Den förseglade trumman innebär jämn drift och skyddar slangen från normalt slitage. SER kan installeras antingen på vägg eller i tak.

 

Effektivt avgasutsug

Oavsett om ni installerar en enstaka avgasrulle med en fläkt eller ett antal avgasrullar med ett styrsystem, erbjuder den fjäderdrivna avgasrullen en effektiv avgaslösning. Genom ett antal tillval kan ni bestämma komplexiteten i ert system så att den passar er budget, men ändå alltid säkerställer att de hälsovådliga avgaserna inte utgör en fara för personer i verkstaden.

Egenskaper och fördelar
  • Solid och underhållsfri
  • Effektivt avgasutsug
Referenser
90873

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement