Hur vi arbetar

Plymovent har, baserat på de erfarenheter som vi skaffat oss under årtionden inom luftbehandlingsbranschen, utvecklat ett väl beprövat tillvägagångssätt som vi benämner ingenjörslösningar. Detta tillvägagångssätt säkerställer ren luft i er arbetsmiljö med ett kostnadseffektivt och lättanvänt system. Processen innefattar 7 faser, från analys och konstruktion till leverans, installation, överlämnande och service - allt inkluderat i ett paket med stort mervärde.

 

PLYMOVENT ENGINEERED SOLUTIONS:

Vi undersöker

Varje kund har sina specifika krav. För att kunna uppfylla dem är det avgörande att utföra en noggrann undersökning som besvarar åtskilliga frågor om processen, antalet arbetsplatser och räckvidden inom dessa, anläggningens planlösning, filtreringsbehoven, lokal lagstiftning och behovet av systemkontroll. Finns det planer på framtida expansion? När den första fasen är avslutad fås ett svar på vad vi behöver göra.

 

Vi planerar

Baserat på informationen från undersökningsfasen skapar vi en projektplan för att uppnå bästa möjliga luft i arbetsmiljön. Vi väljer produkter från vårt breda produktsortiment för att skräddarsy ett system som erbjuder en varaktig och optimal lösning samt säkerställer enkel användning och en hälsosam arbetsmiljö.

 

Vi konstruerar

I konstruktionsfasen finjusterar vi produkterna som valts i planeringsfasen genom att beräkna tryckfall, filterstorlekar, fläktstorlek m.m. Flexibiliteten och modulariteten hos våra produkter gör det möjligt för oss att optimera ert system med hänsyn till modularitet, säkerhet, ekonomi och funktion. Resultatet blir en systemkonstruktion som passar era krav idag och för framtida expansioner.

 

Vi installerar

När konstruktionsfasen är avslutad kan vi installera ert skräddarsydda system Världen över har Plymovent mer än 30 000 systeminstallationer som säkerställer en hälsosam arbetsmiljö. Vi har en enorm erfarenhet av att leverera nyckelfärdiga lösningar som fungerar oklanderligt, vilket underlättar för er att fokusera på er kärnverksamhet.

 

Vi driftsätter

När installationsfasen är avslutad ser vi till att kalibrera systemet, vilket säkerställer att alla parametrar är korrekta. Vår ständiga strävan efter perfektion ger er ett luftrengöringssystem som är en säker investering idag och under åren som kommer.

 

Vi utbildar

Som kunskapspartner delar vi gärna med oss av våra expertkunskaper och specialteknik. Vi kan ge er praktisk utbildning så att ni får ut mesta möjliga från våra system.

 

Vi servar och underhåller

Idag är driftsäkerheten i produktionslinan av största betydelse för att säkerställa en hög produktivitet. Vi erbjuder därför serviceavtal. Våra underhållsingenjörer ser till att ert utsugssystem är i perfekt skick och fungerar optimalt.

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement