Brandkåren i White Springs

Brandkår demonterar konkurrenternas system och uppgraderar till Plymovent
Praktikbeskrivning Ladda ner PDF
Land USA

Utmaningen

Innan Plymovent installerade sitt system hade brandkåren i White Springs en annan tillverkares slangbaserade utsugningssystem. Problemen med systemet är bland annat felaktig installation, bristande funktion, otillräckliga prestanda och säkerhetsbrister.

 

Brandkår demonterar konkurrenternas system och uppgraderar till Plymovent

Brandkåren i White Springs är mycket nöjd med Plymovents Magnetic Grabber® som gör det lätt att koppla och koppla loss systemet. Brandmännen i White Springs kommenterade hur Plymovents slangar svänger fram och tillbaka för att den ska hamna rätt när den går in och ut ur stationen. White Springs FD är den brandkår i området som har flest utryckningar och de intygade att Plymovents Safety Disconnect Handle är en mycket praktisk produkt. “Man behöver inte längre böja sig för att koppla på systemet, vilket är som det ska fungera, det är säkert och enkelt”, säger biträdande brandkårschef McGuigan.

White Springs FD i White Springs, New York är en frivilligbrandkår med 25-30 medlemmar. Av de tre brandkårerna i staden är det White Springs FD som har flest utryckningar i både bostadsområden och industriområden.

<- Till vänster på sidan kan du ladda ner alla referenser. (På engelska)

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement