HT avgasslang

High Temperature Exhaust Hose (HT)

HT avgasslang
HT avgasslang
Höjdpunkter

HT-slangen för brand- och räddningstjänststationer klarar kontinuerliga avgastemperaturer på upp till 482°C i rätt utformade system.

- Säljs endast i Nordamerika -

Få en offert
Beskrivning

Plymovents marknadsledande High Temperature Exhaust Hose (HT) för brand- och utryckningsstationer är en patenterad konstruktion, tillverkad av syntetiskt tyg av hög kvalitet.

Avgastemperaturer

HT är utvecklad för användning i brand- och utryckningsstationer med tunga fordon som släpper ut mycket varma och hälsofarliga avgaser. Det handlar exempelvis om dieselfordon från 2007 och senare som är utrustade med efterbehandling som exempelvis partikelfilter.

HT är en flam- och nötningsbeständig slang av hög kvalitet som klarar kontinuerliga temperaturer på upp till 482 °C i ett rätt utformat system. HT-slangen klarar tillfälliga temperaturökningar upp till 566°C under förutsättning att ventilationen är tillräcklig.

 

Produktkombinationer

För brand- och utryckningsstationer rekommenderar vi att kombinera den med munstyckena Magnetic Grabber eller Pneumatic Grabber. Den kan också kompletteras med det ergonomiska Safety Disconnect Handle, med vilket användaren kan fästa munstycket vid avgasröret utan att böja sig ned. Denna slang kan anslutas till ett rail system av typ SBT, STR eller VSRX.

 

Egenskaper och fördelar
  • Slangväggen är tillverkad av ett patenterat syntetiskt tyg i flera skikt som är beständigt mot höga temperaturer
  • Den externa spiralen består av stålfjäder och en nötningsremsa i syntet för hög nötningsbeständighet
  • Den nedre slangen är tillverkad av ett patenterat halvstyvt material som säkerställer rätt drift tillsammans med Plymovent Grabbers
Rekommenderas för
  • Brandstationer
  • Utryckningsstationer
  • Brand- och utryckningsstationer
  • Träningscenter för brandkår och räddningstjänst
90873

Denna webbplats använder cookies för att spåra ditt beteende och att förbättra din upplevelse på webbplatsen.

Du kan alltid ta bort sparade cookies genom att gå till webbläsarens avancerade inställningar.

*Privacy Statement